De claim

Voor wie

Wie kan zich aanmelden?

U kunt zich aanmelden als uw organisatie in de laatste 20 jaar klant is geweest bij NUON/Vattenfall en zich op uw adres een grootverbruikaansluiting bevond of bevindt. Dat laatste kunt u hier controleren. Als Liander uw netbeheerder is of was, dan is de kans groot dat u bij NUON klant bent geweest. Vervolgens controleert u of u een post 'Gecontracteerd vermogen' op de specificatie van uw factuur ziet staan. Of op een oude factuur. Als u in het verleden in NUON-gebied gevestigd was, is de kans groot dat u het in het verleden heeft betaald.

Als u twijfelt, meld u zich dan gewoon aan. In het aanmeldproces vragen wij u één maandfactuur over te leggen. Als u daarover niet (meer) beschikt, kunt u deze hier opvragen.

Het aanmeldproces

Als u gedupeerde bent kunt u zich aanmelden door de knop rechtsboven op deze pagina. U ontvangt dan van ons een email met daarin een link waarmee u uw aanmelding in onze portal kunt voltooien. U hoeft alleen enkele bedrijfsgegevens door te geven en één maandfactuur te uploaden. Vervolgens dient u akkoord te gaan met voorwaarden en drukt u op 'Versturen'. Na verzending van uw aanmelding verifiëren wij of alle gegevens zijn verstrekt en ontvangt u van ons bericht. That's all!